VW Bus T2a Deluxe 1971, California USA-Import

Description

Te koop aangeboden:
Volkswagen T2a Deluxe 1971 met schijfremmen aan de voorzijde, het meest gewilde model/ bouwjaar vanwege de oude looks (oud type bumpers, lage knipperlichten aan de voorzijde en oud type achterlichten). De bus heeft een doorloop tussen de voorstoelen wat het erg interessant maakt om van deze bus een Camper te maken, wie wil er nou niet met deze bus op vakantie?
De bus is uit zonnig California USA geïmporteerd kort geleden en alle invoerrechten zijn reeds betaald en USA-kentekenbewijs is compleet en in orde.
Originele kleur is Pastelweiss L90D with Kansasbeige L91D.
Dit betreft een Volkswagen bus met werk, maar er zit weinig laswerk aan, een klein gaatje in het laadvoer bij de schuifdeur en een paar gaatjes bij de voorste vloer bij de pedalen, zelfs de accu bak is nog hard. Rondom heeft deze bus een paar deuken en in het dak zitten nog een paar deuken. Technisch werk zit er aan de remmen en aan het onderstel. Banden zijn uitgedroogd en moeten vervangen worden.
Laktechnisch is de bus erg verweerd door het warme klimaat in California USA, voor het mooie zou de bus overgespoten mogen worden, maar tegenwoordig is Ratlook helemaal de trend, dus technisch in orde maken en lekker rondrijden zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat er een krasje of deukje in komt.
Helaas is er geen motor bij de bus, maar de originele versnellingsbak is nog wel aanwezig. Een motor is via markplaats wel te vinden.
Bel of mail ons om een afspraak te maken om de bus te komen bekijken, we hebben een hefbrug ter beschikking dus de bus kan ook aan de onderzijde goed geïnspecteerd worden.Verkoopsprijs  7600,- EURO

€ 0,00

Reference
ECC00049
Category
T2A
Model
VW Bus T2a Deluxe 1971
Year
1971
Color
Pastelweiss L90D with Kansasbeige L91D
Condition
Good
Availability
Sold

Belastingen

Prijzen worden weergegeven met btw.

Prijzen weergeven zonder btw

Languages