VW T2B Camper, originele Nederlandse bus

Description

Te koop aangeboden in opdracht van onze klant:

Een originele Nederlandse Volkswagen T2b Camper Bus uit 1976 met pop-top hefdak, waar vind je deze tegenwoordig nog? De huidige eigenaar heeft de bus al sinds 17-07-1998 en vind het nu tijd om de bus aan een nieuwe liefhebber over te laten. De bus verkeerd in uitstekende staat en alles werkt nog naar behoren. Er zit een doorloop naar achteren wat erg handig is tijdens het kamperen, dit zorgt voor veel extra ruimte in de bus. De bekleding is nog erg gaaf, geen slijtage plekken en heeft de kleur zwart, originele skai bekleding. Camper interieur is werkelijk super, geheel compleet en in mooie gave conditie met originele Westfalia bekleding op de zit/slaapbank. De zit/slaapbank beschikt over 3-zitplaatsen en heeft een bed over volledige breedte, ideaal voor een hoop slaapgenot. Zelfs de originele Westfalia draaitafel is nog aanwezig. Gaspit en gootsteen met stromend water zijn aanwezig en werken allemaal. Koelkast 12V en 220V is ook aanwezig en werkt naar behoren.

 Technisch en motorisch (recent geleden is de 1600cc motor met 50Pk gereviseerd) is de bus in zeer goede conditie. Heeft altijd op tijd zijn onderhoud en service gekregen. APK is reeds verlengd met 2-jaar.  De kleurstelling van de bus is Pastel wit met Taigagroen, originele kleuren uit de jaren 70.

Voor-  en achterbumper hebben DELUXE-bumper rubbers, wat een extra bescherming biedt voor de mooie stalen bumpers, dit was een meer uitvoering in die jaren.

Nog een paar extra kenmerken wat deze bus zo speciaal maakt is dat er af-fabriek een blower in zit om de voorruit te ontwassemen. Een andere luxe optie is dat er een klokje af-fabriek is geleverd in het dashboard paneel, erg zeldzaam onderdeel.

Wordt geleverd met luifel en is vakantie klaar. Pop-top hefdak verkeerd in zeer goede staat, zelfs het tentdoek is in goede staat. Aan de linkerzijde zit een origineel Westfalia Louvre raam, ideaal om lekker te ventileren tijdens warme dagen en nachten.

Kortom een geweldige bus om met je gezin mee op vakantie te gaan of lekker mee rond te rijden naar leuke plekjes.

Bel of mail ons gerust als je een proefrit wilt maken met deze schitterende bus.

Link naar foto album:


https://goo.gl/photos/2TVrhEUbGMwJ3vUBA
 

€ 0,00

Reference
ECC00045
Category
T2B
Model
T2B 1976 Camper
Year
1976
Color
Pastel wit / Taiga groen
Condition
Very good
Availability
Sold

Belastingen

Prijzen worden weergegeven met btw.

Prijzen weergeven zonder btw

Languages